Singapore - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +65 6304 2268

Time
Mon
May 22
Tue
May 23
Today
Tomorrow
Fri
May 26
Sat
May 27
Sun
May 28
07:00
HATHA 1
Mani
60 mins
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
HOT VINYASA 1
Aisah
60 mins
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
HATHA 1
Roxanne
60 mins
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
HOT VINYASA 1
Sandy (M)
60 mins
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
HATHA 1
Aisah
60 mins
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
  
08:00
VINYASA 1
Rene
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
VINYASA 1
Kajal
60 mins
HATHA 1
Sandy (M)
60 mins
VINYASA 1
Aisah
60 mins
  
09:00
     
VINYASA 1
Aisah
60 mins
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
 
09:15
     
HOT VINYASA 1
Mimi
60 mins
HOT VINYASA 1
Stephanie
60 mins
09:30
     
HATHA 2
Sandy (M)
75 mins
VINYASA 1
Arun
60 mins
10:00
      
HATHA 1
Maya
60 mins
10:15
     
CORE
Aisah
60 mins
 
10:30
HATHA 2
Mani
75 mins
HATHA 2
Aisah
75 mins
ROCKET YOGA 1
Roxanne
75 mins
VINYASA 2
Sandy (M)
75 mins
HATHA 2
Mitzi
75 mins
HOT 26
Mimi
90 mins
HOT 26
Stephanie
75 mins
11:00
      
HATHA 2
Arun
75 mins
11:15
     
HATHA 1
Sandy (M)
60 mins
 
11:30
HOT VINYASA 1
Rene
45 mins
HATHA 1
Mani
45 mins
HOT VINYASA 1
Morgan
45 mins
HATHA 1
Kristin K
45 mins
HOT VINYASA 1
William (M)
45 mins
DETOX FLOW
William (M)
60 mins
VINYASA 1
Maya
60 mins
11:45
HATHA 1
Monica
45 mins
HOT VINYASA 1
Mitzi
45 mins
HATHA BASICS
Kajal
45 mins
HOT VINYASA 1
Copper
45 mins
HATHA GENTLE
Aisah
45 mins
  
12:00
CORE
Roxanne
60 mins
HATHA 1
William (M)
60 mins
VINYASA 1
Anya
60 mins
CORE
Aisah
60 mins
VINYASA BASICS
Mitzi
60 mins
  
12:15
VINYASA 1
Mani
60 mins
PRANA/MED
Aisah
60 mins
CORE
Roxanne
60 mins
YIN
Sandy (M)
60 mins
ROCKET YOGA 1
Miryam
60 mins
HOT VINYASA 1
Mani
60 mins
 
12:30
HOT 26
Rene
60 mins
VINYASA 1
Mani
60 mins
HOT 26
Morgan
60 mins
VINYASA 1
Kristin K
60 mins
HOT HATHA 1
William (M)
60 mins
#YOGAFORALL - STRENGTH IN NUMBERS
Sandy (M)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Stephanie
60 mins
12:45
PRE-NATAL
Monica
60 mins
HOT 26
Mitzi
60 mins
PRE-NATAL
Kajal
60 mins
HOT 26
Copper
60 mins
PRE-NATAL
Aisah
60 mins
  
13:00
     
VINYASA 1
William (M)
60 mins
 
13:15
YOGA WHEEL 1
Roxanne
60 mins
YIN-YANG
William (M)
60 mins
YOGA WHEEL 1
Anya
60 mins
HATHA 1
Aisah
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Mitzi
60 mins
  
13:30
     
HATHA 1
Mani
60 mins
 
14:30
     
UPSIDE DOWN
Roxanne
75 mins
YIN
William (M)
75 mins
14:45
     
YIN
Mani
75 mins
 
16:00
     
HATHA 1
Roxanne
60 mins
HATHA 1
William (M)
60 mins
16:30
HATHA 1
William (M)
60 mins
VINYASA 1
Niru
60 mins
IYENGAR YOGA
Bhanu
60 mins
HOT VINYASA 1
Marvin
60 mins
HATHA 1
Rene
60 mins
  
17:30
VINYASA 1
Aisah
60 mins
HATHA 1
Michael
60 mins
VINYASA GENTLE
Jayan
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
YIN-YANG
Mani
60 mins
HOT VINYASA 1
Roxanne
60 mins
HOT VINYASA 1
William (M)
60 mins
18:00
HOT VINYASA 1
Monica
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Rene
60 mins
HOT VINYASA 1
Mimi
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Roxanne
60 mins
YOGA WHEEL 1
Roxanne
60 mins
  
18:15
YOGA THERAPY
William (M)
60 mins
VINYASA 1
Niru
60 mins
IYENGAR YOGA
Bhanu
60 mins
VINYASA 1
Dagge (M)
60 mins
VINYASA 1
Rene
60 mins
  
18:30
CORE
Aisah
60 mins
CORE
Michael
60 mins
HATHA BASICS
Monica
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
HOT HATHA 1
Mani
60 mins
  
18:45
VINYASA 1
Niru
60 mins
HATHA BASICS
William (M)
60 mins
VINYASA 1
Jayan
60 mins
ASHTANGA BASICS
Marvin
60 mins
   
19:15
HOT 26
Monica
60 mins
HOT VINYASA 1
Rene
60 mins
HOT 26
Mimi
60 mins
HOT VINYASA 1
Roxanne
60 mins
ROCKET YOGA 1
Roxanne
75 mins
  
19:30
ASHTANGA 1
William (M)
75 mins
YIN
Niru
75 mins
IYENGAR YOGA
Bhanu
75 mins
RESTORATIVE
Dagge (M)
75 mins
HATHA 1
Rene
60 mins
  
19:45
HATHA 2
Aisah
90 mins
UNIVERSAL YOGA 1
Michael
75 mins
YIN
Monica
75 mins
HATHA 2
Mani
75 mins
HOT VINYASA 1
Mani
60 mins
  
20:00
HATHA GENTLE
Niru
60 mins
VINYASA 1
William (M)
60 mins
HATHA 1
Jayan
60 mins
VINYASA 1
Marvin
60 mins
   
20:30
HOT VINYASA 1
Monica
60 mins
HOT 26
Rene
60 mins
HOT VINYASA 1
Mimi
60 mins
HOT 26
Roxanne
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Wednesday, 24 May
Or Book by Phone : +65 6304 2268
Today / 24 May
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Roxanne
07:00
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kajal
10:30
Rocket Yoga 1 - 75 minutes
Roxanne
11:30
Hot Vinyasa 1 - 45 minutes
Morgan
11:45
Hatha Basics - 45 minutes
Kajal
12:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anya
12:15
Core - 60 minutes
Roxanne
12:30
Hot 26 - 60 minutes
Morgan
12:45
Pre-Natal - 60 minutes
Kajal
13:15
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Anya
16:30
Iyengar Yoga - 60 minutes
Bhanu
17:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Jayan
18:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mimi
18:15
Iyengar Yoga - 60 minutes
Bhanu
18:30
Hatha Basics - 60 minutes
Monica
18:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Jayan
19:15
Hot 26 - 60 minutes
Mimi
19:30
Iyengar Yoga - 75 minutes
Bhanu
19:45
Yin - 75 minutes
Monica
20:00
Hatha 1 - 60 minutes
Jayan
20:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mimi
Thursday / 25 May
07:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Sandy
07:00
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Sandy
10:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Sandy
11:30
Hatha 1 - 45 minutes
Kristin K
11:45
Hot Vinyasa 1 - 45 minutes
Copper
12:00
Core - 60 minutes
Aisah
12:15
Yin - 60 minutes
Sandy
12:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kristin K
12:45
Hot 26 - 60 minutes
Copper
13:15
Hatha 1 - 60 minutes
Aisah
16:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Marvin
17:30
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
18:00
18:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Dagge
18:30
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
18:45
Ashtanga Basics - 60 minutes
Marvin
19:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Roxanne
19:30
Restorative - 75 minutes
Dagge
19:45
Hatha 2 - 75 minutes
Mani
20:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marvin
20:30
Hot 26 - 60 minutes
Roxanne
Friday / 26 May
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Aisah
07:00
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Aisah
10:30
Hatha 2 - 75 minutes
Mitzi
11:30
Hot Vinyasa 1 - 45 minutes
William
11:45
Hatha Gentle - 45 minutes
Aisah
12:00
Vinyasa Basics - 60 minutes
Mitzi
12:15
Rocket Yoga 1 - 60 minutes
Miryam
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
William
12:45
Pre-Natal - 60 minutes
Aisah
13:15
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Rene
17:30
Yin-Yang - 60 minutes
Mani
18:00
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Roxanne
18:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Rene
18:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Mani
19:15
Rocket Yoga 1 - 75 minutes
Roxanne
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Rene
19:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mani
Saturday / 27 May
09:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Aisah
09:00
YOGABHYASA – ‘The Yoga Practice' with Charat Singh
22-27 May 2017, Chevron House
09:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mimi
09:30
Hatha 2 - 75 minutes
Sandy
10:15
Core - 60 minutes
Aisah
10:30
Hot 26 - 90 minutes
Mimi
11:15
Hatha 1 - 60 minutes
Sandy
11:30
Detox Flow - 60 minutes
William
12:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mani
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
William
13:30
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
14:30
Upside Down - 75 minutes
Roxanne
14:45
Yin - 75 minutes
Mani
16:00
Hatha 1 - 60 minutes
Roxanne
17:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Roxanne
Sunday / 28 May
09:15
09:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Arun
10:00
Hatha 1 - 60 minutes
Maya
10:30
Hot 26 - 75 minutes
Stephanie
11:00
Hatha 2 - 75 minutes
Arun
11:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Maya
14:30
Yin - 75 minutes
William
16:00
Hatha 1 - 60 minutes
William
17:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
William