Singapore - Schedules
Current Time :

Printer friendly version
Effective from 13 November 2017, all 45 minute classes will be omitted from the schedule.

All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +65 6100 8866

Time
Mon
Nov 20
Today
Tomorrow
Thu
Nov 23
Fri
Nov 24
Sat
Nov 25
Sun
Nov 26
07:00
DETOX FLOW
Michael
60 mins
HATHA 1
Mitzi
60 mins
HOT VINYASA 1
Marvin
60 mins
HATHA 1
Rene
60 mins
HOT 26
Stephanie
60 mins
  
07:15
  
VINYASA GENTLE
Henry
60 mins
    
07:30
 
VINYASA 1
Kristin K
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Marvin
60 mins
   
07:45
HATHA 1
Henry
60 mins
   
VINYASA 1
Marvin
60 mins
  
08:15
PRANAYAMA (MEDITATION)
Michael
30 mins
      
09:15
 
YOGA THERAPY
Arun
60 mins
 
YOGA FOR RUNNERS
Morgan
60 mins
 
HATHA 1
Kristin K
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Mitzi
60 mins
09:30
  
YIN
Henry
75 mins
 
ASHTANGA 1
Marvin
75 mins
HOT 26
Rene
90 mins
ASHTANGA 1
Henry
75 mins
10:30
ASHTANGA 1
Henry
75 mins
HATHA 2
Arun
75 mins
 
HATHA 2
Morgan
75 mins
CORE
Stephanie
60 mins
JIVAMUKTI
Kristin K
90 mins
SIVANANDA YOGA
Mitzi
75 mins
11:15
     
YIN
Anya
75 mins
HATHA 1
Henry
60 mins
11:30
 
VINYASA 1
Mitzi
60 mins
 
YOGA WHEEL 1
Anya
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Rene
60 mins
 
11:45
CORE
Michael
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Henry
60 mins
 
DETOX FLOW
Morgan
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Stephanie
75 mins
 
12:00
IYENGAR YOGA
Bhanu
60 mins
HOT 26
Kristin K
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Monica
60 mins
CORE
Kristin K
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Marvin
30 mins
 
YIN
Mitzi
60 mins
12:15
HATHA BASICS
Henry
60 mins
HATHA 1
Arun
60 mins
YIN-YANG
Stephanie
60 mins
VINYASA 1
Morgan
60 mins
HATHA 1
Henry
60 mins
  
12:30
HOT VINYASA 1
Kristin K
60 mins
RESTORATIVE
Anya
60 mins
VINYASA 1
Kristin K
60 mins
HOT 26
Rene
60 mins
YIN
Marvin
60 mins
#YOGAFORALL - MOVEMBER YOGA
Henry
60 mins
HOT VINYASA 1
Henry
60 mins
12:45
 
PRE-NATAL
Mitzi
60 mins
 
PRE-NATAL
Anya
60 mins
   
13:00
VINYASA 1
Michael
60 mins
 
CORE
Henry
60 mins
 
VINYASA 1
Morgan
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Rene
30 mins
 
13:15
PRANAYAMA (MEDITATION)
Bhanu
30 mins
NADA YOGA (MEDITATION)
Kristin K
30 mins
 
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Morgan
30 mins
 
HATHA 1
Anya
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Mitzi
30 mins
13:30
     
CORE
Hee Boon (M)
60 mins
 
14:00
     
9-Day Hot 26 Challenge with Rene Ekeheien
Part I, 9-17 September - Chevron House; Part II, 25 November to 3 December – Asia Square Tower 2
HATHA BASICS
Henry
60 mins
9-Day Hot 26 Challenge with Rene Ekeheien
Part I, 9-17 September - Chevron House; Part II, 25 November to 3 December – Asia Square Tower 2
14:30
     
YIN
Henry
75 mins
 
15:00
 
AERIAL YOGA 1
Anya
75 mins
 
VINYASA 1
Kristin K
60 mins
 
VINYASA 2
Hee Boon (M)
75 mins
VINYASA 2
Kristin K
90 mins
16:00
     
HATHA 1
Henry
60 mins
 
16:30
VINYASA 1
Mitzi
60 mins
HATHA 1
Anya
60 mins
YIN-YANG
Rene
60 mins
HATHA 1
Niru
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Stephanie
60 mins
  
17:00
      
HOT 26
Kristin K
60 mins
17:30
WARM & RELAXING STRETCH
Rene
60 mins
VINYASA 1
Marvin
60 mins
ASHTANGA 1
Marvin
60 mins
HOT VINYASA 1
Kristin K
60 mins
YIN-YANG
Henry
60 mins
HOT VINYASA 1
Henry
60 mins
 
17:45
  
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Rene
30 mins
    
18:00
VINYASA 1
Kristin K
60 mins
CORE
Kristin K
60 mins
HATHA 1
Copper
60 mins
YOGA THERAPY
Rene
60 mins
HATHA 1
Stephanie
60 mins
  
18:15
HATHA 1
Mitzi
60 mins
HOT HATHA 1
Kiki
60 mins
VINYASA BASICS
Mitzi
60 mins
HATHA BASICS
Stephanie
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Mitzi
60 mins
  
18:30
YIN-YANG
Michael
60 mins
VINYASA 1
Henry
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Rene
60 mins
ASHTANGA 1
Marvin
60 mins
   
18:45
HOT 26
Rene
60 mins
YIN-YANG
Marvin
60 mins
HATHA 2
Marvin
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Henry
60 mins
ASHTANGA 1
Henry
60 mins
  
19:15
YOGA THERAPY
Kristin K
60 mins
HATHA 2
Kristin K
75 mins
UNIVERSAL YOGA 1
Copper
75 mins
VINYASA 2
Rene
90 mins
YIN-YANG
Stephanie
60 mins
  
19:30
HATHA 2
Mitzi
75 mins
DETOX FLOW
Kiki
60 mins
HATHA 1
Mitzi
60 mins
YIN-YANG
Stephanie
75 mins
HOT VINYASA 1
Mitzi
60 mins
  
19:45
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Michael
30 mins
YIN
Henry
60 mins
HOT 26
Rene
75 mins
HATHA 1
Marvin
60 mins
   
20:00
HOT VINYASA 1
Rene
60 mins
HATHA 1
Marvin
60 mins
VINYASA 1
Marvin
60 mins
HOT HATHA 1
Henry
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Tuesday, 21 November
Effective from 13 November 2017, all 45 minute classes will be omitted from the schedule.
Or Book by Phone : +65 6100 8866
Today / 21 November
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Mitzi
07:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kristin K
09:15
Yoga Therapy - 60 minutes
Arun
10:30
Hatha 2 - 75 minutes
Arun
11:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Mitzi
12:00
Hot 26 - 60 minutes
Kristin K
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Arun
12:30
Restorative - 60 minutes
Anya
12:45
Pre-Natal - 60 minutes
Mitzi
13:15
15:00
Aerial Yoga 1 - 75 minutes
Anya
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Anya
17:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marvin
18:00
Core - 60 minutes
Kristin K
18:15
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Kiki
18:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Henry
18:45
Yin-Yang - 60 minutes
Marvin
19:15
Hatha 2 - 75 minutes
Kristin K
19:30
Detox Flow - 60 minutes
Kiki
19:45
Yin - 60 minutes
Henry
20:00
Hatha 1 - 60 minutes
Marvin
Wednesday / 22 November
07:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Marvin
07:15
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Henry
09:30
Yin - 75 minutes
Henry
11:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Henry
12:00
12:15
Yin-Yang - 60 minutes
Stephanie
12:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kristin K
13:00
Core - 60 minutes
Henry
16:30
Yin-Yang - 60 minutes
Rene
17:30
Ashtanga 1 - 60 minutes
Marvin
17:45
18:00
Hatha 1 - 60 minutes
Copper
18:15
Vinyasa Basics - 60 minutes
Mitzi
18:30
18:45
Hatha 2 - 60 minutes
Marvin
19:15
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Mitzi
19:45
Hot 26 - 75 minutes
Rene
20:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marvin
Thursday / 23 November
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Rene
07:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Marvin
09:15
10:30
Hatha 2 - 75 minutes
Morgan
11:30
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Anya
12:00
Core - 60 minutes
Kristin K
12:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Morgan
12:30
Hot 26 - 60 minutes
Rene
12:45
Pre-Natal - 60 minutes
Anya
13:15
15:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kristin K
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Niru
17:30
18:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Rene
18:15
Hatha Basics - 60 minutes
Stephanie
18:30
Ashtanga 1 - 60 minutes
Marvin
18:45
19:15
Vinyasa 2 - 90 minutes
Rene
19:30
Yin-Yang - 75 minutes
Stephanie
19:45
Hatha 1 - 60 minutes
Marvin
20:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Henry
Friday / 24 November
07:00
Hot 26 - 60 minutes
Stephanie
07:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marvin
09:30
Ashtanga 1 - 75 minutes
Marvin
10:30
Core - 60 minutes
Stephanie
11:45
Detox Flow - 60 minutes
Morgan
12:00
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Henry
12:30
Yin - 60 minutes
Marvin
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Morgan
16:30
17:30
Yin-Yang - 60 minutes
Henry
18:00
Hatha 1 - 60 minutes
Stephanie
18:15
18:45
Ashtanga 1 - 60 minutes
Henry
19:15
Yin-Yang - 60 minutes
Stephanie
19:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mitzi
Saturday / 25 November
09:15
Hatha 1 - 60 minutes
Kristin K
09:30
Hot 26 - 90 minutes
Rene
10:30
Jivamukti - 90 minutes
Kristin K
11:15
Yin - 75 minutes
Anya
11:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Rene
11:45
13:00
13:15
Hatha 1 - 60 minutes
Anya
13:30
Core - 60 minutes
Hee Boon
14:00
9-Day Hot 26 Challenge with Rene Ekeheien
Part I, 9-17 September - Chevron House; Part II, 25 November to 3 December – Asia Square Tower 2
14:30
Yin - 75 minutes
Henry
15:00
Vinyasa 2 - 75 minutes
Hee Boon
16:00
Hatha 1 - 60 minutes
Henry
17:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Henry
Sunday / 26 November
09:15
09:30
Ashtanga 1 - 75 minutes
Henry
10:30
Sivananda Yoga - 75 minutes
Mitzi
11:15
Hatha 1 - 60 minutes
Henry
12:00
Yin - 60 minutes
Mitzi
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Henry
13:15
14:00
Hatha Basics - 60 minutes
Henry
14:00
9-Day Hot 26 Challenge with Rene Ekeheien
Part I, 9-17 September - Chevron House; Part II, 25 November to 3 December – Asia Square Tower 2
15:00
Vinyasa 2 - 90 minutes
Kristin K
17:00
Hot 26 - 60 minutes
Kristin K