Singapore - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +65 6733 8863

Time
Mon
Nov 20
Today
Tomorrow
Thu
Nov 23
Fri
Nov 24
Sat
Nov 25
Sun
Nov 26
07:00
HATHA 1
Bhanu
60 mins
Ancient Lijiang: A Retreat Through Time with Dagge & Hee Boon
16-21 November - Songtsam Linka Lijiang China
HOT VINYASA 1
Monica
60 mins
Ancient Lijiang: A Retreat Through Time with Dagge & Hee Boon
16-21 November - Songtsam Linka Lijiang China
HATHA 1
Azmi
60 mins
HOT VINYASA 1
Maya
60 mins
VINYASA 1
Sandy (M)
60 mins
  
08:00
VINYASA 1
Niru
60 mins
HATHA 1
Bhanu
60 mins
VINYASA 1
Mayuko
60 mins
HATHA 1
Jayan
60 mins
HATHA 1
Kajal
60 mins
VINYASA 1
Kiki
60 mins
 
08:15
     
HATHA 1
Dagge (M)
60 mins
VINYASA 1
Copper
60 mins
08:30
IYENGAR YOGA
Bhanu
75 mins
VINYASA 2
Monica
75 mins
VINYASA 2
Azmi
75 mins
VINYASA 2
Maya
75 mins
VINYASA 2
Sandy (M)
75 mins
IYENGAR YOGA
Bhanu
75 mins
HATHA 1
Bhanu
60 mins
09:00
HOT VINYASA 1
Mayuko
60 mins
HOT VINYASA 1
Copper
60 mins
HOT VINYASA 1
Louise
60 mins
HOT VINYASA 1
Monica
60 mins
HOT VINYASA 1
Rene
60 mins
VINYASA 1
Hee Boon (M)
60 mins
HOT VINYASA 1
Louise
60 mins
09:15
HATHA 1
Copper
60 mins
IYENGAR YOGA
Bhanu
60 mins
HATHA 1
Arun
60 mins
HATHA 1
Arun
60 mins
HATHA 1
Maya
60 mins
HOT VINYASA 1
Kiki
60 mins
VINYASA 1
Hee Boon (M)
60 mins
09:30
HATHA 2
Niru
75 mins
YIN
Azmi
75 mins
YIN-YANG
Mayuko
75 mins
ALIGNMENT 1
Jayan
75 mins
YOGA THERAPY
Kajal
60 mins
VINYASA 2
Dagge (M)
75 mins
UNIVERSAL YOGA 2
Copper
75 mins
10:00
IYENGAR YOGA
Bhanu
75 mins
HATHA 2
Niru
75 mins
ASHTANGA 1
Azmi
75 mins
YIN-YANG
Maya
60 mins
HATHA 2
Sandy (M)
75 mins
IYENGAR YOGA
Bhanu
75 mins
IYENGAR YOGA
Bhanu
90 mins
10:15
HOT 26
Mayuko
90 mins
HOT 26
Copper
90 mins
HOT 26
Louise
90 mins
HOT 26
Monica
90 mins
HOT 26
Rene
90 mins
HATHA 2
Hee Boon (M)
90 mins
HOT 26
Louise
75 mins
10:30
UNIVERSAL YOGA 1
Copper
75 mins
IYENGAR YOGA
Bhanu
90 mins
HATHA 2
Arun
90 mins
HATHA 2
Arun
90 mins
VINYASA 2
Maya
75 mins
HOT 26
Kiki
90 mins
HATHA 2
Hee Boon (M)
90 mins
11:00
 
HATHA GENTLE
Azmi
60 mins
 
PRANAYAMA (MEDITATION)
Jayan
30 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Kajal
30 mins
RESTORATIVE
Dagge (M)
75 mins
NADA YOGA (MEDITATION)
Copper
30 mins
11:15
YIN
Anya
75 mins
 
YIN
Anya
75 mins
 
YIN
Anya
75 mins
 
YIN
Maya
75 mins
11:30
 
YIN
Niru
75 mins
 
RESTORATIVE
Kajal
60 mins
 
HATHA 1
Bhanu
60 mins
 
12:00
HOT 26
Copper
60 mins
HOT HATHA 1
Michael
60 mins
VINYASA 1
Mayuko
60 mins
HOT HATHA 1
Jayan
60 mins
CORE
Maya
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Arun
30 mins
HATHA 1
Louise
60 mins
12:15
HATHA 1
Niru
60 mins
CORE
Azmi
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Arun
60 mins
VINYASA 1
Monica
60 mins
HATHA 1
Bhanu
60 mins
HOT VINYASA 1
Louise
60 mins
HOT VINYASA 1
Andrea
60 mins
12:30
CORE
Mayuko
60 mins
VINYASA 1
Louise
60 mins
HATHA 1
Louise
60 mins
HATHA 1
Arun
60 mins
VINYASA 1
Rene
60 mins
#YOGAFORALL - MOVEMBER YOGA
Copper
60 mins
 
12:45
VINYASA 1
Anya
60 mins
PRE-NATAL
Monica
60 mins
YOGA WHEEL 1
Anya
60 mins
PRE-NATAL
Kajal
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anya
60 mins
YOGA THERAPY
Arun
60 mins
 
13:15
PRANAYAMA (MEDITATION)
Copper
30 mins
NADA YOGA (MEDITATION)
Michael
30 mins
  
PRANAYAMA (MEDITATION)
Bhanu
30 mins
 
YOGA THERAPY
Jayan
60 mins
13:30
     
HOT 26
Louise
60 mins
HOT 26
Andrea
60 mins
14:00
AERIAL YOGA 1
Anya
60 mins
AERIAL YOGA 1
Michael
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anya
60 mins
CHAIR YOGA
Kajal
60 mins
AERIAL YOGA 1
Anya
60 mins
HATHA 3
Arun
120 mins
 
14:30
ALIGNMENT 1
Jayan
60 mins
HOT VINYASA 1
Louise
60 mins
HATHA 1
Mayuko
60 mins
HOT VINYASA 1
Louise
60 mins
HOT VINYASA 1
Andrea
60 mins
VINYASA 1
Kajal
60 mins
HATHA 2
Maya
75 mins
15:00
     
KUNDALINI
Punam
75 mins
YIN
Jayan
75 mins
16:00
HOT VINYASA 1
Jayan
60 mins
HOT 26
Louise
60 mins
HOT VINYASA 1
Mayuko
60 mins
HOT 26
Louise
60 mins
HOT 26
Andrea
60 mins
HOT 31
Mimi
75 mins
PRE-NATAL
Kajal
60 mins
HOT VINYASA 2
Maya
75 mins
16:30
CHAIR YOGA
Kajal
60 mins
YIN-YANG
Sandy (M)
60 mins
HATHA 1
William (M)
75 mins
VINYASA 1
Mayuko
60 mins
YIN-YANG
Kiki
60 mins
YIN
Punam
75 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Jayan
30 mins
17:15
     
HATHA 1
Kajal
60 mins
HATHA 1
Jayan
60 mins
17:30
 
ALIGNMENT 1
Jayan
60 mins
 
IYENGAR YOGA
Bhanu
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Mimi
60 mins
VINYASA 1
Maya
60 mins
17:45
PRANAYAMA (MEDITATION)
Kajal
30 mins
 
NADA YOGA (MEDITATION)
Punam
30 mins
    
18:00
HOT HATHA 1
Jayan
60 mins
VINYASA 1
Maya
60 mins
HOT VINYASA 1
Kiki
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Monica
60 mins
HATHA 1
Kiki
60 mins
  
18:15
CORE
Maya
60 mins
YOGA WHEEL 1
Sandy (M)
60 mins
CORE
William (M)
60 mins
HATHA 1
Copper
60 mins
VINYASA 1
Niru
60 mins
  
18:30
YOGA THERAPY
Kajal
60 mins
HOT VINYASA 1
Mimi
60 mins
YOGA THERAPY
Punam
60 mins
HOT VINYASA 1
Mayuko
60 mins
HOT 26
Mayuko
60 mins
  
19:00
HATHA 1
Jayan
60 mins
YOGA THERAPY
Jayan
60 mins
VINYASA 1
Sandy (M)
60 mins
HATHA 1
Bhanu
60 mins
   
19:15
HOT VINYASA 1
Andrea
60 mins
HOT CORE
Maya
60 mins
HOT 26
Kiki
60 mins
HOT HATHA 1
Monica
60 mins
VINYASA 2
Kiki
75 mins
  
19:30
VINYASA 2
Maya
75 mins
HATHA 2
Sandy (M)
75 mins
VINYASA 2
William (M)
75 mins
UNIVERSAL YOGA 1
Copper
75 mins
HATHA 1
Niru
60 mins
  
19:45
RESTORATIVE
Kajal
60 mins
HOT 26
Mimi
60 mins
KUNDALINI
Punam
75 mins
HOT 26
Mayuko
60 mins
HOT VINYASA 1
Mayuko
60 mins
  
20:15
VINYASA 1
Jayan
60 mins
HATHA 1
Jayan
60 mins
HATHA 1
Sandy (M)
60 mins
IYENGAR YOGA
Bhanu
60 mins
   
20:30
HOT 26
Andrea
60 mins
HOT VINYASA 1
Maya
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Kiki
60 mins
HOT VINYASA 1
Monica
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Tuesday, 21 November
Or Book by Phone : +65 6733 8863
Today / 21 November
07:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Monica
07:00
Ancient Lijiang: A Retreat Through Time with Dagge & Hee Boon
16-21 November - Songtsam Linka Lijiang China
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Bhanu
08:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Monica
09:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Copper
09:15
Iyengar Yoga - 60 minutes
Bhanu
09:30
Yin - 75 minutes
Azmi
10:00
Hatha 2 - 75 minutes
Niru
10:15
Hot 26 - 90 minutes
Copper
10:30
Iyengar Yoga - 90 minutes
Bhanu
11:00
Hatha Gentle - 60 minutes
Azmi
11:30
Yin - 75 minutes
Niru
12:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Michael
12:15
Core - 60 minutes
Azmi
12:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Louise
12:45
Pre-Natal - 60 minutes
Monica
13:15
14:00
Aerial Yoga 1 - 60 minutes
Michael
14:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Louise
16:00
Hot 26 - 60 minutes
Louise
16:30
Yin-Yang - 60 minutes
Sandy
17:30
Alignment 1 - 60 minutes
Jayan
18:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Maya
18:15
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Sandy
18:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mimi
19:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Jayan
19:15
Hot Core - 60 minutes
Maya
19:30
Hatha 2 - 75 minutes
Sandy
19:45
Hot 26 - 60 minutes
Mimi
20:15
Hatha 1 - 60 minutes
Jayan
20:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Maya
Wednesday / 22 November
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Azmi
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Mayuko
08:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Azmi
09:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Louise
09:15
Hatha 1 - 60 minutes
Arun
09:30
Yin-Yang - 75 minutes
Mayuko
10:00
Ashtanga 1 - 75 minutes
Azmi
10:15
Hot 26 - 90 minutes
Louise
10:30
Hatha 2 - 90 minutes
Arun
11:15
Yin - 75 minutes
Anya
12:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Mayuko
12:15
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Louise
12:45
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Anya
14:00
Wall Rope Yoga 1 - 60 minutes
Anya
14:30
Hatha 1 - 60 minutes
Mayuko
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mayuko
16:30
Hatha 1 - 75 minutes
William
17:45
18:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Kiki
18:15
Core - 60 minutes
William
18:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Punam
19:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Sandy
19:15
Hot 26 - 60 minutes
Kiki
19:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
William
19:45
Kundalini - 75 minutes
Punam
20:15
Hatha 1 - 60 minutes
Sandy
20:30
Thursday / 23 November
07:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Maya
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Jayan
08:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Maya
09:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Monica
09:15
Hatha 1 - 60 minutes
Arun
09:30
Alignment 1 - 75 minutes
Jayan
10:00
Yin-Yang - 60 minutes
Maya
10:15
Hot 26 - 90 minutes
Monica
10:30
Hatha 2 - 90 minutes
Arun
11:00
11:30
Restorative - 60 minutes
Kajal
12:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Jayan
12:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Monica
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Arun
12:45
Pre-Natal - 60 minutes
Kajal
14:00
Chair Yoga - 60 minutes
Kajal
14:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Louise
16:00
Hot 26 - 60 minutes
Louise
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Mayuko
17:30
Iyengar Yoga - 60 minutes
Bhanu
18:00
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Copper
18:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mayuko
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Bhanu
19:15
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Monica
19:30
19:45
Hot 26 - 60 minutes
Mayuko
20:15
Iyengar Yoga - 60 minutes
Bhanu
20:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Monica
Friday / 24 November
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Sandy
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Kajal
08:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Sandy
09:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Rene
09:15
Hatha 1 - 60 minutes
Maya
09:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Kajal
10:00
Hatha 2 - 75 minutes
Sandy
10:15
Hot 26 - 90 minutes
Rene
10:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Maya
11:00
11:15
Yin - 75 minutes
Anya
12:00
Core - 60 minutes
Maya
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Bhanu
12:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Rene
12:45
Wall Rope Yoga 1 - 60 minutes
Anya
13:15
14:00
Aerial Yoga 1 - 60 minutes
Anya
14:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Andrea
16:00
Hot 26 - 60 minutes
Andrea
16:30
Yin-Yang - 60 minutes
Kiki
18:00
Hatha 1 - 60 minutes
Kiki
18:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Niru
18:30
Hot 26 - 60 minutes
Mayuko
19:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Kiki
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Niru
19:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mayuko
Saturday / 25 November
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kiki
08:15
Hatha 1 - 60 minutes
Dagge
08:30
Iyengar Yoga - 75 minutes
Bhanu
09:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Hee Boon
09:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Kiki
09:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Dagge
10:00
Iyengar Yoga - 75 minutes
Bhanu
10:15
Hatha 2 - 90 minutes
Hee Boon
10:30
Hot 26 - 90 minutes
Kiki
11:00
Restorative - 75 minutes
Dagge
11:30
Hatha 1 - 60 minutes
Bhanu
12:00
12:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Louise
12:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Arun
13:30
Hot 26 - 60 minutes
Louise
14:00
Hatha 3 - 120 minutes
Arun
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kajal
15:00
Kundalini - 75 minutes
Punam
16:00
Hot 31 - 75 minutes
Mimi
16:00
Pre-Natal - 60 minutes
Kajal
16:30
Yin - 75 minutes
Punam
17:15
Hatha 1 - 60 minutes
Kajal
17:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mimi
Sunday / 26 November
08:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Copper
08:30
Hatha 1 - 60 minutes
Bhanu
09:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Louise
09:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Hee Boon
09:30
10:00
Iyengar Yoga - 90 minutes
Bhanu
10:15
Hot 26 - 75 minutes
Louise
10:30
Hatha 2 - 90 minutes
Hee Boon
11:00
11:15
Yin - 75 minutes
Maya
12:00
Hatha 1 - 60 minutes
Louise
12:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Andrea
13:15
Yoga Therapy - 60 minutes
Jayan
13:30
Hot 26 - 60 minutes
Andrea
14:30
Hatha 2 - 75 minutes
Maya
15:00
Yin - 75 minutes
Jayan
16:00
Hot Vinyasa 2 - 75 minutes
Maya
16:30
17:15
Hatha 1 - 60 minutes
Jayan
17:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Maya